Βρειτε μας στα Social Media

Τι ψάχνετε;

ΔΙΚΤΥΑ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ

Δήμος Πύλου-Νέστορος: Με ταχείς ρυθμούς υλοποιούνται οι εργασίες υπογειοποίησης των καλωδίων της ΔΕΗ

Την ταχύτατη πρόοδο των εργασιών υπογειοποίησης του εναέριου μετασχηματιστή και των καλωδίων του δημοτικού φωτισμού Χώρας, επιβεβαίωσε με επίσκεψή του χθες το πρωί στο εκτελούμενο έργο ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, παρουσία του Αντιδημάρχου Δημητρίου Γαϊτάνη και του Προέδρου της Κοινότητας Χώρας Διονύσιου Δημητρόπουλου.

«Το εν εξελίξει έργο πρόκειται να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα, καθώς συγκαταλέγεται στις προτεραιότητες μας», δήλωσε ο Δήμαρχος, υπογραμμίζοντας ότι: «Η ενίσχυση της ασφάλειας του δικτύου ηλεκτροδότησης, συμβάλει στην προστασία των συνανθρώπων μας και στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Το έργο υπογειοποίησης στην Κοινότητα Χώρας αποτελεί μέρος ενός συνόλου παρεμβάσεων που πραγματοποιεί ο Δήμος για τη διασφάλιση των συνθηκών διαβίωσης των δημοτών. Παρόμοια έργα έχουν ήδη υλοποιηθεί στην Κορώνη, ενώ προγραμματίζονται και σε άλλες Κοινότητες του Δήμου».

Το έργο της αποξήλωσης του εναέριου μετασχηματιστή και των καλωδίων δημοτικού φωτισμού, καθώς επίσης και της υπογειοποίησής τους στην Κοινότητα Χώρας, έχει προϋπολογισμό 87 χιλ. ευρώ και φορέα υλοποίησης τη ΔΕΔΔΗΕ.

 

Δείτε live τις τιμές των μετοχών και των εμπορευμάτων

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σχόλιο της ημέρας

ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Αύξηση της τάξης του 11% σημείωσε η μέση χονδρεμπορική τιμή ηλεκτρικού ρεύματος στην αγορά της επόμενης ημέρας του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας, καταγράφοντας την τιμή...

Βρείτε μας στο Facebook